NOVINKA V SALONU VÝSLEDEK VIDITELNÝ IHNED!!!

27.06.2018 06:55
Ultimate Care
Hledáte účinnou péči, která obnoví krásu vlasů, intenzivně a během pár minut? Vyzkoušejte novou řadu Morphosis ULTIMATE CARE.
 
 
Hydratuje do hloubky, vyplňuje porézní místa vlasového vlákna, uzavírákutikuly, čímž vyhlazuje povrch vlasu.
 
 
Jednou z aktivních látek je extrakt z lotosového květu. Látky v něm obsažené pomáhají obnovit zdraví vlasové pokožky, hydratují, změkčují a mají antioxidační efekt.
PROFESIONÁLNÍ OŠETŘENÍ
Ultimate Care
KROK 1
Šampon vlasy hydratuje do hloubky a současně je velmi jemný a šetrný k vlasové pokožce. Obsahuje Total-Care komplex, šťávu z lotosového květu a látky pro zachování intenzity kosmetické barvy.
 
KROK 2
Sérum Maximizer je pro okamžité zdokonalení stavu vlasů díky hloubkové revitalizaci vlasového vlákna. Obsahuje Total Care komplex, šťávu z lotosového květu a rostlinné mikrobílkoviny.
 
KROK 3
Regenerační sérum Treatment se postará o obnovení přirozené hydratační hladiny a okamžitou obnovu zdraví vlasu. Obsahuje Total Care komplex, šťávu z lotosového květu a látky pro zachování intenzity kosmetické barvy.
DOMÁCÍ PÉČE
Nabízíme také svým klientům produkty pro následnou domácí péči, která se skládá z šamponukondicionéru a regeneračního týdenního séra Ultimate Care.

Cena za  ošetření 300-700Kč